WhatsApp ons!

Toptennis

Toptennis jaarpakket
Om het maximale uit jezelf te halen word je gedurende een jaar privé begeleid. Je kunt kiezen voor een jaarcontract van 144, 216 of 288 lesuren per jaar. Bij het afsluiten van een jaarpakket kun je 4, 6 of 8 uur per week trainen. Je traint altijd in blokken van tenminste 2 uur achter elkaar. In overleg met ons bepaal jij op welke vaste dagen en tijden je wekelijks ingepland wilt worden. Het lestegoed is een jaar geldig.

Gegarandeerde verbetering in speelsterkte

Onze jaaropleiding is geschikt voor alle leeftijden en elke ambitieuze tennisser die in zichzelf wil investeren. Zo zijn er jeugdspelers die zich bij ons hebben doorontwikkeld van clubtalent tot ITF speler. Ook hebben wij volwassenen intensief begeleid die van speelsterkte 6 naar 3 gingen. Elk jaar komen er spelers uit het buitenland bij ons trainen die actief zijn op WTA en ATP niveau. Voor elke speler
wordt een trainingsprogramma op maat samengesteld waarin je tennisles, fitnesstraining, tactische analyses en mental coaching krijgt. 

Persoonlijk programma op maat
Binnen het jaartraject word je gekoppeld aan iemand van hetzelfde tennisniveau waarmee je training volgt. Hiermee onderscheiden wij ons van andere tennisscholen die in veel grotere groepen trainen. Wij hechten ontzettend veel waarde aan persoonlijke aandacht en individuele begeleiding. Er zijn ook mogelijkheden voor spelers die 1 op 1 willen trainen met Pablo, hier gelden wel andere tarieven voor. Voor meer informatie of om specifieke trainingswensen kenbaar te maken verzoeken we je om contact op te nemen via het contactformulier of WhatsApp. 

 

Gratis proefles

Meld je aan voor een gratis proefles!

The form contains errors