WhatsApp ons!

Toptennis

Toptennis jaarpakket
Om het maximale uit jezelf te halen word je gedurende een jaar privé begeleid. Je kunt kiezen voor een jaarcontract van 144, 216 of 288 lesuren per jaar. Als je kiest voor het jaarpakket van 144 lesuren, dan train je 4 uur in de week. Kies je voor het jaarpakket van 216 lesuren, dan train je 6 uur in de week. En als je kiest voor het jaarpakket van 288 lesuren, dan train je 8 of meer uur in de week. Je traint altijd in blokken van tenminste 2 uur achter elkaar en maximaal 4 uur achter elkaar. In overleg met ons bepaal jij op welke vaste dagen en tijden je wekelijks ingepland wilt worden. Het lestegoed is een jaar geldig.

Gegarandeerde verbetering in speelsterkte

Onze jaaropleiding is geschikt voor alle leeftijden en elke ambitieuze tennisser die in zichzelf wil investeren. Zo zijn er jeugdspelers die zich bij ons hebben doorontwikkeld van clubtalent tot ITF speler. Ook hebben wij volwassenen intensief begeleid die van speelsterkte 6 naar 3 gingen. Elk jaar komen er spelers uit het buitenland bij ons trainen die actief zijn op WTA en ATP niveau. Voor elke speler
wordt een trainingsprogramma op maat samengesteld waarin je tennisles, fitnesstraining, tactische analyses en mental coaching krijgt. 

Persoonlijk programma op maat
Je hebt de mogelijkheid om 1 op 1 te komen trainen met Pablo, je kunt samen met iemand duotraining komen volgen of je hebt de mogelijkheid om door ons aan iemand gekoppeld te worden van jouw tennisniveau. Hiermee onderscheiden wij ons van andere tennisscholen die in veel grotere groepen trainen. Wij hechten ontzettend veel waarde aan persoonlijke aandacht en individuele begeleiding. Voor meer informatie of om specifieke trainingswensen kenbaar te maken verzoeken we je om contact op te nemen via het contactformulier of WhatsApp.

Professionele ambities?
Voor spelers die internationale toernooien willen gaan spelen hebben wij een speciaal all inclusive programma. Als je meer dan tien uur per week 1 op 1 traint, dan bieden wij jou de mogelijkheid om alles wat bij een professioneel bestaan hoort, vergoed te krijgen. Dit houdt in dat wij jouw outfits, tennismaterialen, reiskosten en verblijf in het buitenland vergoeden d.m.v. sponsoring. Dit is een unieke kans voor een ieder die internationaal door wil breken als professioneel tennisser. Heb je die ambitie, neem dan contact op via het contactformulier of WhatsApp.

 

Gratis proefles

Meld je aan voor een gratis proefles!

Ben je een robot?

The form contains errors