WhatsApp ons!

Jaartraject

Toptennis jaarpakket
Om het maximale uit jezelf te halen word je een jaar lang intensief begeleid. We hebben jaarpakketten vanaf 320 uur (gemiddeld 8 uur in de week training gedurende 40 weken) tot 800 uur (gemiddeld 20 uur in de week training gedurende 40 weken). Je traint minimaal 2 uur en maximaal 4 uur per keer achter elkaar. In overleg met ons bepaal jij op welke vaste dagen en tijden je gedurende het jaar wekelijks ingepland wilt worden.  

Gegarandeerde verbetering in speelsterkte

Onze jaaropleiding is geschikt voor elke ambitieuze tennisser die in zichzelf wil investeren. Zo zijn er jeugdspelers die zich bij ons hebben doorontwikkeld van clubtalent tot professional.
 Toelatingseis voor de leeftijdscategorien t/m 12 jaar, t/m 14 jaar en t/m 16 jaar geldt dat je Zilver of Goud speelt of meedoet aan de Tennis Europe Junior Tour. Voor (jong)volwassenen geldt dat je minimaal speelsterkte 2 hebt, ITF, WTA of ATP toernooien speelt of van plan bent te spelen. Onze academy wordt jaarlijks bezocht door veel internationale toptennissers.

Persoonlijk programma op maat
Je hebt de mogelijkheid om 1 op 1 te komen trainen of met maximaal 3 andere spelers van hetzelfde speelniveau. Hiermee onderscheiden wij ons van andere tennisscholen die in veel grotere groepen trainen. Voor elk individu wordt een trainingsprogramma op maat samengesteld waarin je tennisles, fitnesstraining, tactische analyses en mental coaching krijgt. Wij hebben de meest vernieuwende apparatuur en materialen op het gebied van (meet)technologie, fitness en data-analyse. Ook hebben wij een fysio en sportpsycholoog tot onze beschikking.

Vergoeding reis/verblijf 
Voor degenen die een jaarpakket afsluiten van tenminste 16 uur in de week vergoeden wij via sponsoring: outfits, schoenen, rackets, reis en verblijf in het buitenland. Wij doen er echt alles aan om de weg naar de top financieel gezien zo makkelijk mogelijk voor je te maken.