WhatsApp ons!

Jaartraject

Toptennis jaarpakket
Om het maximale uit jezelf te halen word je een jaar lang intensief begeleid. Je traint 2 keer 2 uur in de week. In overleg met ons bepaal jij op welke vaste dagen en tijden je gedurende het jaar wekelijks ingepland wilt worden. Het lestegoed van 144 lesuren is een jaar geldig. Meerdere trainingsuren is in overleg mogelijk.

Gegarandeerde verbetering in speelsterkte

Onze jaaropleiding is geschikt voor alle leeftijden en elke ambitieuze tennisser die in zichzelf wil investeren. Zo zijn er jeugdspelers die zich bij ons hebben doorontwikkeld van clubtalent tot professional. Ook hebben wij volwassenen intensief begeleid die van speelsterkte 6 naar 3 gingen. Voor elk individu 
wordt een trainingsprogramma op maat samengesteld waarin je tennisles, fitnesstraining, tactische analyses en mental coaching krijgt. 

Persoonlijk programma op maat
Je hebt de mogelijkheid om 1 op 1 te komen trainen of met maximaal 3 andere spelers van hetzelfde speelniveau. Hiermee onderscheiden wij ons van andere tennisscholen die in veel grotere groepen trainen. Wij hechten ontzettend veel waarde aan persoonlijke aandacht en individuele begeleiding. Heb je andere specifieke wensen, dan kun je dit uiteraard kenbaar maken.

Prijzen lespakketten per persoon

 
144 lesuren voor 1 persoon €8358,00
144 lesuren voor 2 personen €5400,00
144 lesuren voor 3 personen €4080,00
144 lesuren voor 4 personen €3420,00

Contactformulier

Info aanvraag jaartraject

Ben je een robot?

The form contains errors