WhatsApp ons!

Prestatief

Prestatief jaarpakket
Bij het afsluiten van een jaarpakket kun je 4 tot en met 8 uur per week trainen op vaste dagen en tijden waarop jou het beste uitkomt. Je traint altijd 2 uur achter elkaar en in totaal minstens 4 uur in de week. Je hebt de keuze om een jaarpakket van 144 uur, 216 uur of 288 uur af te sluiten. Het lestegoed is een jaar geldig. Gedurende het jaar kun je eventueel in overleg van dag en tijdstip veranderen. We houden altijd rekening met vakanties en feestdagen. Een les is 48 uur van tevoren kosteloos annuleerbaar. Binnen het jaartraject train je 4, 6 of 8 uur samen met iemand, zodat Pablo jullie optimaal kan observeren en coachen. 

Het programma van een jaar lespakket
Er wordt een programma op maat samengesteld. Je traint op techniek aan je groundstrokes, services, returns, volley’s en aan je voetenwerk. Je krijgt tennis gerelateerde fitnesstraining waarbij je traint op kracht, conditie, explosiviteit, flexibiliteit en aan je balans. Hier gebruiken wij de meest vernieuwende fitnessmaterialen voor. Er worden ook snelheidsmetingen en video-opnamens gemaakt van je slagen. Een vast onderdeel van het jaarprogramma is dat jij en je trainings-partner zo nu en dan wedstrijdgericht met 1 of 2 andere leerlingen trainen. Zodoende kan Pablo zien welke technische aspecten spiergeheugen zijn geworden, welke spelkeuzes je maakt en hoe je met spanning en tegenslagen omgaat. Uiteraard zal Pablo direct inspelen op wat hij ziet. 

Gegarandeerde verbetering in speelsterkte
Onze trainingsmethodiek en tactiek zijn gebasseerd op wedstrijdstatistieken. Deze kennis helpt je in het maken van juiste keuzes om wedstrijden te winnen. Je leert makkelijk uitvoerbare patronen inslijpen die statistisch de meeste kans van slagen hebben. Onze jaaropleiding is geschikt voor alle leeftijden en elke ambitieuze tennisser die in zichzelf wil investeren. Zo zijn er jeugdspelers die zich bij ons hebben doorontwikkeld van clubtalent tot ITF speler. Ook hebben wij (volwassen) spelers intensief begeleid die van speelsterkte 6 naar 3 gingen. 

Gratis proefles

Meld je aan voor een gratis proefles!

The form contains errors