WhatsApp ons!

Tennislessen

Werkwijze
Je kunt alleen of samen met je tennismaatje(s) komen trainen. We bieden 1 op 1 training , duotraining en groepstraining aan. We werken met lespakketten van 10 lessen. Je hebt de optie om wekelijks op een vaste dag en tijdstip naar wens te trainen of flexibel in te plannen en dit per keer te bekijken. Het lestegoed is een half jaar geldig en een privéles is 48 uur van tevoren kosteloos annuleerbaar.

Beginners
Pablo brengt jou als pure beginner binnen 10 lessen de basistechnieken bij en introduceert tegelijkertijd de spelelementen. Hoe leuk is het als je met je partner, vrienden, collega's of teamgenoten wekelijks een balletje komt slaan. Je kunt altijd gratis een racket lenen als je die nog niet hebt. Jeugd van 5 t/m 17 jaar kunnen uitsluitend deelnemen aan een jaartraject.

Wedstrijdtennissers
In ons ledenbestand hebben wij wedstrijdtennissers van verschillende verenigingen uit heel Nederland, zoals LTC Vleuten de Meern, Domstad, Iduna, Vechtlust, Alta, Shot, Tulip, Festina enzovoort. We hebben veel spelers geholpen bij het verbeteren van hun speelsterkte en het winnen van toernooien. Ook komen er internationale spelers bij ons trainen die actief zijn op WTA en ATP niveau.

Gratis proefles

Meld je aan voor een gratis proefles!

Ben je een robot?

The form contains errors