WhatsApp ons!

Tennislessen

Voor beginners
Pablo brengt jou als pure beginner de basistechnieken bij en introduceert tegelijkertijd de spelelementen. Naarmate je beter gaat tennissen leer je meer ingewikkelde slagen en neemt de intensiviteit van de trainingen toe. Je kunt altijd gratis een racket lenen als je die nog niet hebt.

Voor wedstrijdtennissers
In ons ledenbestand hebben wij wedstrijdtennissers van verschillende verenigingen uit heel Nederland. Je traint op techniek aan je groundstrokes, services, returns, volley’s en aan je voetenwerk. Het doel is om meer wedstrijden te winnen in het enkel- en/of dubbelspel. Om dit te bereiken gaat er o.a. aandacht uit naar automatismen inslijpen, vaster worden, punt leren opbouwen en kunnen omgaan met wedstrijddruk.  

Voor ambitieuze wedstrijdtennissers
Om het maximale uit jezelf te halen word je gedurende een jaar privé begeleid. Je kunt kiezen voor een jaarcontract van 144 lesuren, 216 lesuren of 288 lesuren per jaar. In overleg met ons bepaal jij op welke vaste dagen en tijden je wekelijks ingepland wilt worden. Er wordt een trainingsprogramma op maat samengesteld waarin je tennisles, fitnesstraining en mental coaching krijgt. In ons jaartraject train je in goed overleg samen met iemand van hetzelfde niveau. Hiermee onderscheiden wij ons van andere tennisscholen die in veel grotere groepen trainen. Wij hechten ontzettend veel waarde aan persoonlijke aandacht en individuele begeleiding. Voor meer info over het jaar prestatief lespakket klik hier

Gratis proefles

Meld je aan voor een gratis proefles!

The form contains errors