WhatsApp ons!

Vereniging

Tennis Vereniging Utrecht
Vanaf begin 2022 zullen wij naast onze bestaande tennisacademie starten met Tennisvereniging Utrecht. De tennisvereniging is een logisch gevolg van de activiteiten die de tennisacademie al jaren voor zijn leden organiseert, zoals o.a. de ClubLadder competitie, interne toernooien en het vrijspelen d.m.v. een online reserveringssysteem. Een meerwaarde voor het opstarten van de vereniging is dat onze leden aan KNLTB toernooien kunnen deelnemen, dagelijks van 9.00 tot 22.30u vrij kunnen spelen (ook als de academie er niet is) en wij als tennisvereniging meer leden kunnen aannemen, zodat nieuwe aanmeldingen niet op de wachtlijst van de tennisacademie terecht komen. 

Inschrijven bij Tennis Vereniging Utrecht
Begin 2022 zal de tennisvereniging officieel van start gaan. Momenteel zijn we bezig met het laten bouwen van een website: tennisverenigingutrecht.nl. Onze lidmaatschappen lopen per kalenderjaar. Je kunt het hele jaar door lid worden van de tennisvereniging, op dit moment is er geen wachtlijst. Als lid kun je via het online reserveringssysteem een baan boeken om vrij te spelen. We zullen het slot van het toegangshek aanpassen, zodat leden deze via een persoonlijke code kunnen openen. Het tenniscomplex zal worden voorzien beveiligingscamera's. 

Lidmaatschap leden TAU
Voor leden die actief training volgen bij de tennisacademie blijft de contributie €55,00 (exclusief KNLTB toernooi jaarpas) of €80,00 (inclusief KNLTB toernooi jaarpas). Mocht je na je lespakket over willen stappen na een niet trainingslidmaatschap wordt het resterende bedrag verrekend. 

Lidmaatschap niet trainende leden
Een niet trainingslidmaatschap bedraagt €200,00 (inclusief KNLTB toernooi jaarpas).