WhatsApp ons!

Tennisweekend

Tennisweekendje weg
Zin om met je vrienden of sportmaatjes enkele dagen samen sportief weg te gaan? Boek dan een tennisweekend weg. We verzorgen dit het hele jaar door voor particulieren, bedrijven en sportteams. We bieden een compleet verzorgd weekend weg aan voor groepen vanaf 4 tot en met 14 personen. Jullie bepalen zelf voor welk weekend je wilt boeken. De tennistraining wordt verzorgd door Pablo.

Je verblijf is all inclusive
Je verblijft met zijn allen in een nieuwe luxe wellness vila in de buurt van Nijverdal. De grote vrijstaande villa heeft 7 ruime slaapkamers, 6 badkamers, een opgiet sauna, jacuzzi, een sunshower en ruimte voor 14 personen. Tijdens je verblijf zal het je aan niets ontbreken. Er wordt gezorgd voor een uitgebreid ontbijt, lunch, diner (uit een toprestaurant) en je kunt de hele dag door onbeperkt eten en drinken.

Tennistraining
In het totaal wordt erover 2 dagen verdeeld 8 uur aan tennistraining gegeven en uiteraard kun je deelnemen aan een toernooitje onderling. Jullie mogen zelf bepalen wat je wilt trainen of dit aan Pablo overlaten. We beschikken over zowel binnen tennisbanen als buitentennisbanen van respectievelijk tapijt en gravel. Tennisrackets en ballen in gratis bruikleen.

Maak je wensen kenbaar
Je kunt kiezen voor 1, 2 of 3 overnachtingen en zoveel trainingsuren als je wilt. Neem contact op en maak je wensen kenbaar. We zorgen voor een weekend wat past bij jullie wensen en budget.

Prijs op basis van 2 overnachtingen

 
Vanaf 10 personen €265,00
8 of 9 personen €300,00
6 of 7 personen €320,00
4 of 5 personen €400,00
Ben je een robot?

The form contains errors